Complexe website laten maken

Bookmark and Share Op zoek naar een website om de activiteiten op het internet verder uit te bouwen? En nieuw concept waarmee u de markt gaat veroveren? Op het gebied van complexe websites is er werkelijk van alles mogelijk. Wie een complexe website wilt laten ontwikkelen doet dit vanuit een budget, visie en met en pakket van eisen voor de webdesigner.

De vertaling van de CMS naar de website en een backoffice vraagt om veel programmeer -, en maatwerk. Middels een voor u geprogrammeerd Content Management Systeem (CMS) beheert u de website. Een van de mogelijkheden bij een complexe website is de integratie van een webshop op uw website.

In de CMS worden complexe berekeningen gemaakt en is er eventueel een koppeling met een backoffice (bijv. een voorraad-, en of facturatiesysteem) mogelijk.  Uiteraard zijn zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalisation SEO), goed geschreven teksten en het bijhouden van statistieken belangrijk. Verder zijn een origineel en goed doordacht grafisch ontwerp van belang.

Het laten maken van een complexe website is niet goedkoop. De website behoort tot de corebusiness van uw bedrijf en u investeert daarom in één belangrijke motoren van uw onderneming. Een goede vertrouwensband met de ontwikkelaars van de website is belangrijk: een complexe website is namelijk nooit af en blijft dus in ontwikkeling!

Op zoek naar alleen een presentatie van uw bedrijf op internet? Dan kunt u terecht bij ons artikel over een eenvoudige website.

Offerte complexe website laten maken

Wanneer u een complexe website laat ontwikkelen is het belangrijk om offertes van meerdere bedrijven te vergelijken. Maak van het onderstaande formulier gebruik en vraag eenvoudig bij meerdere bedrijven een offerte voor een complexe website aan. Wij sturen uw aanvraag door naar 5 ontwerpers en programmeurs die u een offerte op maat doen toekomen of contact opnemen voor aanvullende informatie.