Eenvoudige website laten maken

Bookmark and Share Op zoek naar een mooie website voor uw bedrijf? Voor negen van de tien (MKB) bedrijven volstaat dan een "eenvoudige" website. Dit is een website waarbij u met meerdere pagina's duidelijk maakt wat uw bedrijf doet. U kunt deze website vergelijken met een digitale folder.

Er wordt een pagina voor u ontworpen en gemaakt, meestal met een (standaard) Content Management Systeem (CMS). U kunt daarmee zelf eenvoudig pagina’s aanmaken en beheren. Denk hierbij meerdere pagina’s die zijn opgebouwd uit tekst en foto’s. Vaak maakt u in de CMS ook pagina's met nieuwsberichten, vacatures en een contactformulier aan.

Deze CMS systemen zijn tegenwoordig redelijk eenvoudig. Vooral de opkomst van Joomla en Wordpress heeft hier aan bijgedragen. Dit zijn zgn  open-source CMS. Deze systemen zijn gratis. Het aanpassen van deze systemen naar uw website echter niet maar het kan de kosten aanzienlijk drukken.

Een eenvoudige website is natuurlijk te voorzien van bijvoorbeeld een menu en een mooi grafisch ontwerp. De webdesigner verzorgt dit voor u.

Op zoek naar een geavanceerde website voor uw bedrijf of product? Dan kunt u terecht bij ons artikel over een complexe website.

Offerte voor een website laten maken

Via het onderstaande formulier vraagt u binnen 2 minuten bij 5 ontwerpers een offerte aan voor het ontwerpen van een eenvoudige website. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij zorgen dat uw vraag bij de juiste ontwerpers beland. De ontwerpers nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op en/of brengen direct een offerte uit voor het laten maken van een website.