Webdesigners

Bookmark and Share Hier vindt u een overzicht van enkele webdesigners waarmee we u op weg willen helpen met het vinden van de juiste partner voor het maken van uw website. Bekijk de referenties en het portfolio en laat u inspireren. Het is handig wanneer u een concreet voorbeeld heeft voor een webdesigner van wat u precies voor website wilt laten maken.

Inspiratie voor uw website:

Kees TM Internet is een allround webdesigner. Zowel voor kleinere bedrijven die op zoek zijn naar een relatief eenvoudige presentatie op het web tot complexe websites.

Mug Design biedt startende ondernemers een pakket voor het maken van een complete website inclusief hosting en zoekmachineoptimalisatie voor slechts € 495,-

Level Level maakt websites gebruikmakend van WordPress. Dit is een open-source CMS systeem waar u gemakkelijk mee zelf uw website bij kan houden. WordPress is van origine vooral geschikt voor blog-achtige sites.

OwnIT voert uw opdrachten uit in met Open Source CMS van Joomla. Joomla is enigszins vergelijken met WordPress maar biedt u technisch wellicht net wat meer mogelijkheden.

DotControl Webbased Solutions B.V. is een full-service bedrijf op het gebied van web-development. Geschikt voor wie op zoek is naar een complexe website met veel maat-, en programmeerwerk.

Het bovenstaande overzicht van bedrijven hebben wij puur ter inspiratie op deze website geplaatst. Wilt u een offerte wilt aanvragen voor het laten maken van een website (deze gaat niet per se naar bovengenoemde bedrijven)? Maak uw keuze tussen een eenvoudige website of complexe website.